Verzendmethoden

The Color Palette biedt verschillende verzendmogelijkheden aan om uw bestelling te transporteren. Elk heeft zo zijn voor en nadeel.

Mogelijkheden:
- Afhalen

- Brievenbuspost
- Pakketpost Nederland
- Pakketpost Europa
- Pakketpost Wereld

Afhalen
Als u in Hilversum of omgeving woont, of het gewoon wilt komen ophalen, kunt u langskomen op afspraak om de bestelling af te halen.

Het voordeel hiervan is dat er uiteraard geen verzendkosten gerekend worden.
Het nadeel is dat het u tijd kost.

Brievenbuspost tot 250 gram, tot 500 gram of tot 900 gram
Als u in Nederland woont is het een mogelijkheid om de producten te laten verzenden in een envelop. Veel producten passen door de brievenbus en kunnen op deze wijze verzonden worden. Mocht een product niet door de brievenbus passen dan staat dit vermeldt bij het desbetreffende product. Elke nagellak wordt in bubbeltjesfolie gewikkeld en verzenden in een bubbeltjes envelop om de kans op breken tijdens het transport te minimaliseren.
Het voordeel is dat de verzendkosten laag zijn en u hoeft niet op de postbode te wachten.
Het nadeel is dat er kans op beschadiging of vermissing is tijdens transport; dit is op eigen risico en wordt niet vergoed The Color Palette.

Pakketpost Nederland
Als u voor in Nederland woont en u voor zekerheid kiest of producten besteld die meer dan 900 gram wegen kunt u kiezen voor pakketpost. Alle producten kunnen verzonden worden door middel van pakketpost. De producten worden verpakt in doosjes die afgevuld worden met beschermmateriaal. De doosjes gaan in het pakketje wat vervolgens ook wordt afgevuld met beschermmateriaal.
Het voordeel is dat u er van verzekerd bent dat de producten u zonder schade bereiken.
Het nadeel is dat de prijs hoger is en dat u op de postbode moet wachten of de bestelling op moet halen bij een PostNL punt.

Pakketpost Europa (1, 2 en 3)
Als u in het buitenland woont (zie internationaal verzenden) is pakketpost de enige mogelijkheid voor verzending. Het is dus niet mogelijk om per envelop een bestelling te verzenden. Alle producten kunnen verzonden worden door middel van pakketpost. De producten worden verpakt in doosjes die afgevuld worden met beschermmateriaal. De doosjes gaan in het pakketje wat vervolgens ook wordt afgevuld met beschermmateriaal.

Pakketpost Wereld
Als u in een ander land woont dan genoemd bij Europa 1, 2, of 3, dan kunt u gebruik maken van Pakketpost Wereld. Pakketpost is de enige mogelijkheid voor verzending. Het is dus niet mogelijk om per envelop een bestelling te verzenden. Alle producten kunnen verzonden worden door middel van pakketpost. De producten worden verpakt in doosjes die afgevuld worden met beschermmateriaal. De doosjes gaan in het pakketje wat vervolgens ook wordt afgevuld met beschermmateriaal.

The Color Palette rekent verzendkosten per bestelling en dus niet per product.